Heeft u tijd en ruimte voor een stageplaats of een werkervaringsplaats? Samen in de Regio ondersteunt haar partners bij het werven van stagiaires, leerlingen en werknemers.
Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van stage en coaching. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Een basisschool in Halsteren heeft erg goede ervaringen met de Prokkelstage, een prikkelende ontmoeting tussen mensen met een verstandelijke beperking en mensen zonder beperking.

Bij een Prokkelstage op een basisschool gaat het om heel veel ontmoetingen. Zo’n onmoeting is een verrijking voor de leerlingen en een geluksmoment voor allemaal. Op zoek naar plaatsen voor Prokkelstages, weet dan dat we enthousiaste basisscholen in ons netwerk hebben! Lees meer

Een van onze partners is opzoek naar een HBO student op het gebied van financieel ondernemen. Lees meer

Bij een van onze partners wordt er een oriënterende stage aangeboden op het gebied van marketing en communicatie. Lees meer