Meubilair, restmaterialen, computers, printers, kantoorartikelen enzovoorts. Voor u is het wellicht overbodig en voor de ander zeer gewenst. Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van middelen en materialen. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Bakkie doen? Een van onze partners trakteert. Niet op koffie, wel op een koffiemachine!

Lees meer

Met drie konijnen in de klas bij School Oost is af en toe wat hooi en voer welkom!

Lees meer

Heeft u papier, hout, stof, folie, blikken, kartonnen verpakkingen of andere dingen over en gooit u deze in de prullenbak? Een van onze partners, Zorghoeve Kakelbont, zou dit heel graag van u overnemen voor de activiteiten met deelnemers.
Wat zou het mooi zijn als onze partners de lege theedoosjes en lege plastic flesjes bewaren voor deze creatieve activiteiten.
Wie weet kunnen zij ook voor uw bedrijf iets creatiefs maken met uw restmateriaal.

Heeft u een spulletjes voor Zorghoeve Kakelbont? Laat het ons weten. Lees meer

Elk jaar maakt een groep kinderen van een basisschool in Steenbergen mooie kerststukken. En die kerststukken komen ze graag brengen naar uw bedrijf of organisatie. Dat is voor hen een hele eervolle taak en uw bedrijf komt op een bijzondere manier in de sfeer van kerst, samen!

Laat u graag de kerstversiering van de kinderen komen, laat het maar weten! Lees meer

Een basisschool uit ons netwerk zoekt leuke locatie voor de presentatie van hun musical-film aan ouders en familie. Lees meer