Meubilair, restmaterialen, computers, printers, kantoorartikelen enzovoorts. Voor u is het wellicht overbodig en voor de ander zeer gewenst. Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van middelen en materialen. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Heeft u papier, hout, stof, folie, blikken, kartonnen verpakkingen of andere dingen over en gooit u deze in de prullenbak? Een van onze partners, Zorghoeve Kakelbont, zou dit heel graag van u overnemen voor de activiteiten met deelnemers.
Wat zou het mooi zijn als onze partners de lege theedoosjes en lege plastic flesjes bewaren voor deze creatieve activiteiten.
Wie weet kunnen zij ook voor uw bedrijf iets creatiefs maken met uw restmateriaal.

Heeft u een spulletjes voor Zorghoeve Kakelbont? Laat het ons weten. Lees meer

Elk jaar maakt een groep kinderen van een basisschool in Steenbergen mooie kerststukken. En die kerststukken komen ze graag brengen naar uw bedrijf of organisatie. Dat is voor hen een hele eervolle taak en uw bedrijf komt op een bijzondere manier in de sfeer van kerst, samen!

Laat u graag de kerstversiering van de kinderen komen, laat het maar weten! Lees meer

Een beetje vooruitdenken …. de Lente. In het voorjaar is het weer tijd om buiten evenementen te organiseren. Een basisschool in Halsteren is voor hun Lentefair op het schoolplein op zoek naar een paar marktkramen. Geen hele grote partij, al met enkele kramen zijn zij erg geholpen.

De school is bereid een tegenprestatie te doen; een kunstwerk maken voor uw bedrijf, gebruik maken van de speelzaal. Denk daar gerust over na, de school vindt het ook prettig iets te kunnen terug doen. Lees meer

Op een basisschool zijn ze van alle markten thuis. Zo is er een instructie/opleidingslokaal ingericht; digi-board, computers, tafels en stoelen in een ‘grote-mensen-maat’, voor 20 personen. Het lokaal is ook voor u als partner van Samen in de Regio, te gebruiken. Prettig om eens buiten je eigen bedrijf of organisatie samen te komen. De ruimte is praktisch en rustig. Inspiratie, brainstormsessies, instructielessen … dat kan hier allemaal! Lees meer

De basisschool in Steenbergen die partner is van ons biedt hun kleuter- en peutergymzaal aan voor gebruik door partners van Samen in de Regio. Het zijn misschien niet je eerste gedachten, maar voor een yoga-les voor je personeel, ouderen-gym, een kinderfeestje … is de ruimte bijvoorbeeld heel geschikt. In overleg is de ruimte beschikbaar op schooldagen van 7.00 uur tot 18.15 uur.

Lees meer