Meubilair, restmaterialen, computers, printers, kantoorartikelen enzovoorts. Voor u is het wellicht overbodig en voor de ander zeer gewenst. Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van middelen en materialen. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Kip & Apie zit momenteel midden in een verhuizing.
Voor deze periode zijn zij op zoek naar wat rechterhanden en sterke armen.
Om de nieuwe locatie een opfrisbeurt te geven zijn zij echter nog op zoek naar wat verf en latex. Verder mist de nieuwe locatie nog een vloer, een grote tafel, kleinere stoelen, twee picknicktafels, een verjaardagstroon en uiteraard verhuisdozen.

Heeft u nog iets over waarmee wij onze partner heel blij kunnen maken en de nieuwe locatie kunnen laten stralen? Laat het ons graag weten.
Lees meer

Een beetje vooruitdenken …. de Lente. In het voorjaar is het weer tijd om buiten evenementen te organiseren. Een basisschool in Halsteren is voor hun Lentefair op het schoolplein op zoek naar een paar marktkramen. Geen hele grote partij, al met enkele kramen zijn zij erg geholpen.

De school is bereid een tegenprestatie te doen; een kunstwerk maken voor uw bedrijf, gebruik maken van de speelzaal. Denk daar gerust over na, de school vindt het ook prettig iets te kunnen terug doen. Lees meer

Heeft u papier, hout, stof, folie, blikken, kartonnen verpakkingen of andere dingen over en gooit u deze in de prullenbak? Een van onze partners, Zorghoeve Kakelbont, zou dit heel graag van u overnemen voor de activiteiten met deelnemers.
Wat zou het mooi zijn als onze partners de lege theedoosjes en lege plastic flesjes bewaren voor deze creatieve activiteiten.
Wie weet kunnen zij ook voor uw bedrijf iets creatiefs maken met uw restmateriaal.

Heeft u een spulletjes voor Zorghoeve Kakelbont? Laat het ons weten. Lees meer

Met drie konijnen in de klas bij School Oost is af en toe wat hooi en voer welkom!

Lees meer

Een basisschool uit ons netwerk zoekt leuke locatie voor de presentatie van hun musical-film aan ouders en familie. Lees meer