Bent u als partner op zoek naar specifieke kennis over bijvoorbeeld de statuten van uw vereniging? Of kunt u als bedrijf of organisatie advies geven over uw vakgebied?  Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van kennis en kunde. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match.  Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


“Creatief en wereldwijs”. Daar wordt op de basisschool in Steenbergen hard aan gewerkt. En dat zie je volop terug binnen in de school, maar aan de buitenkant zouden ze dat nog wel een beetje meer willen laten zien.

Een kunstwerk ‘creatief en wereldwijd’ in de tuin van de school is hun grote wens. Maar voor de aanpak van zo’n kunstwerk is op school niet de expertise in huis. De school kan voor alle materialen zorgen, voor kinderhanden en ouder-handen die maar al te graag samenwerken aan een kunstwerk.

Welke kunstenaar helpt hen op weg? Ken je iemand of is er misschien iemand in je bedrijf die in zijn of haar vrije tijd kunstenaars-werk doet, dan komt de school heel graag in contact!

De school denkt ook na over een tegenprestatie; een ruimte beschikbaar stellen voor een workshop, de kleutergymzaal voor yoga-lessen of gezellige kerststukken maken die je bedrijf of organisatie op een bijzondere manier in de kerstsfeer brengen? Je leest er meer over in de aanbod-rubriek op deze site.
Lees meer