Een paar extra handen, wie kan ze niet gebruiken? U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de inzet van vrijwilligers bij het opknappen van het clubhuis of extra begeleiding bij activiteiten. Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van helpende handen. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Zorgboerderij den Hof maakt er op 31 mei graag een extra leuke ‘Campina Boerderij-dag’ van.

Lees meer

Roeivereniging Aquarius doet mee aan de KikaRow en kan uw hulp hard gebruiken.
Wilt u met uw bedrijf een steentje bijdragen aan de ontvangst of het uitzwaaien van deze toppers of wilt u helpen voor de lunch of het diner? Laat het ons weten!
Lees meer

Grotere projecten dagbesteding mogelijk in loods en grote ruimtes met veel faciliteiten Lees meer

Een van de ABBO basisscholen in Bergen op Zoom heeft de wens twee leuke takenpakketten in te laten vullen door vrijwilligers.

Het gaat om werkzaamheden aan de receptie en telefoon, het ontvangen van bezoek en enkele ondersteunende werkzaamheden.

Ook is er een plekje in de bibliotheek. Kinderen wegwijs maken in de bieb, de bieb geordend houden en wie weet af en toe wat voorlezen.

Heb je kandidaten of tips, laat het ons weten.
Lees meer

Komend jaar bestaat Stichting De La Vie 10 jaar en willen zij van een oude loods naar een volledig ontworpen en ingericht gebouw. Op dit moment liggen er asbestplaten in de loods wat schadelijk kan zijn. Gezien de groei die Stichting De La Vie heeft doorgemaakt, hebben zij grote behoefte hebben aan extra sanitair, een deel ruimte voor hooiopslag, kantoorruimte en therapieruimtes. De therapieruimtes kunnen ook als vergaderruimte gebruikt worden.

Laat het ons weten als je Stichting De La Vie kan helpen. Lees meer