Een paar extra handen, wie kan ze niet gebruiken? U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de inzet van vrijwilligers bij het opknappen van het clubhuis of extra begeleiding bij activiteiten. Onderstaand ziet u het actuele vraag en aanbod dat open staat op het gebied van helpende handen. Heeft u als partner van Samen in de Regio een vraag aan ondernemers of wilt u graag wat aanbieden? Stuur ons dan een mail met uw aanvraag voor een match. Na goedkeuring wordt deze op de website gepubliceerd.


Komend jaar bestaat Stichting De La Vie 10 jaar en willen zij van een oude loods naar een volledig ontworpen en ingericht gebouw. Op dit moment liggen er asbestplaten in de loods wat schadelijk kan zijn. Gezien de groei die Stichting De La Vie heeft doorgemaakt, hebben zij grote behoefte hebben aan extra sanitair, een deel ruimte voor hooiopslag, kantoorruimte en therapieruimtes. De therapieruimtes kunnen ook als vergaderruimte gebruikt worden.

Laat het ons weten als je Stichting De La Vie kan helpen. Lees meer

Een van de ABBO basisscholen in Bergen op Zoom heeft de wens twee leuke takenpakketten in te laten vullen door vrijwilligers.

Het gaat om werkzaamheden aan de receptie en telefoon, het ontvangen van bezoek en enkele ondersteunende werkzaamheden.

Ook is er een plekje in de bibliotheek. Kinderen wegwijs maken in de bieb, de bieb geordend houden en wie weet af en toe wat voorlezen.

Heb je kandidaten of tips, laat het ons weten.
Lees meer

Alle kinderen veilig op de fiets onderweg! In het voorjaar doen de kinderen uit groep 8 in Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen daarom hun verkeers-praktijk-examen.

Langs de route zijn er controle-posten die bemand dienen te worden. Zij beoordelen het rijgedrag en de vaardigheden van de kinderen in het verkeer. Er worden vrijwilligers gezocht, om deze posten te bemannen (dames ook welkom!). Het gaat om enkele uurtjes op enkele ochtenden begin april 2019.

Geef ons een seintje via de contactpagina op onze website of bel ons gerust. Lees meer