In het onderstaande overzicht vindt u alle terugblikken op evenementen van de afgelopen tijd. 

op donderdag 8 november 2018

Praten over de medewerker van de toekomst, dat doe je bij voorkeur met jongeren aan tafel. Maar wanneer komt dat er van? Nou, vandaag! Bij de DialOOOgtafel van Samen in de Regio. Twintig leerlingen van RSG ’t Rijks schoven aan.

Lees meer...
op maandag 15 oktober 2018

Lars van der Beek, wethouder van de gemeente Woensdrecht, had een warm welkom voor alle aanwezigen bij de Meet4Match van Samen in de Regio. Hij complimenteerde alle aanwezigen met hun aandacht voor het maatschappelijk betrokken ondernemen. ”Dát werkt en elkaar leren kennen is de basis daarvan.”, zo benadrukte hij.

Lees meer...
op maandag 1 oktober 2018

Netwerken. Wat is goed en wat niet? Een opsomming en een presentatie over netwerken? Nee! Dat is niet de aanpak van Moss Dolman. Wat wel? Lees meer ...

Lees meer...
op donderdag 27 september 2018

Het symposium 'Financieel fitte werknemers' op 27 september gaf in enkele uren enerzijds een goed beeld wat schuldenproblematiek met mensen doet en anderzijds zat het boordevol handige tips voor de werkgevers, gemakkelijk in te zetten in hun eigen bedrijf. Iets wat je niet had willen missen!

Lees meer...
op maandag 17 september 2018

Zaterdag 18 september opende de burgemeester om 12.00 uur de derde editie van Bergen op Zicht, deze keer werden ook workshops aangeboden.

Lees meer...