In het onderstaande overzicht vindt u alle terugblikken op evenementen van de afgelopen tijd. 

op zondag 17 februari 2019

De arbeidsmarkt in beweging zetten, meer mensen aan het werk. Hoe doe je dat? Dat lukt niemand alleen en dat hoeft blijkbaar ook niet. Want ruim 250 werkgevers sloten donderdag 14 februari aan bij het congres ‘All we need is Work’.

Lees meer...
op maandag 28 januari 2019

Op donderdagavond 24 januari presenteerde de netwerkorganisatie de resultaten voor 2018 en de plannen voor het nieuwe jaar. Ruim honderdtwintig partners uit het netwerk waren erbij! Na elke gang van het diner was een nieuwe tafelschikking voorbereid. Tel maar uit hoeveel gesprekken en kennismakingen dat kan opleveren als je met honderdtwintig mensen samen bent.

Lees meer...
op dinsdag 27 november 2018

Over arbeidsparticipatie raken we zomaar niet uitgepraat. En toch zeker niet als het aan Ferdinand van Mierlo ligt, teammanager bij de ISD Brabantse Wal.

Lees meer...
op donderdag 8 november 2018

Praten over de medewerker van de toekomst, dat doe je bij voorkeur met jongeren aan tafel. Maar wanneer komt dat er van? Nou, vandaag! Bij de DialOOOgtafel van Samen in de Regio. Twintig leerlingen van RSG ’t Rijks schoven aan.

Lees meer...
op maandag 15 oktober 2018

Lars van der Beek, wethouder van de gemeente Woensdrecht, had een warm welkom voor alle aanwezigen bij de Meet4Match van Samen in de Regio. Hij complimenteerde alle aanwezigen met hun aandacht voor het maatschappelijk betrokken ondernemen. ”Dát werkt en elkaar leren kennen is de basis daarvan.”, zo benadrukte hij.

Lees meer...