In het onderstaande overzicht vindt u alle terugblikken op evenementen van de afgelopen tijd. 

op woensdag 24 april 2019

Een gastvrij ontvangst met een kop koffie, vrijblijvend binnen kijken bij een bedrijf of organisatie én kennismaken met de werkgever. Zo ging dat in de eerste editie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN, die Samen in de Regio en het Werkcentrum Brabantse Wal organiseerden.

Lees meer...
op dinsdag 16 april 2019

Netwerken zijn er in verschillende soorten en maten. Met het netwerk van Samen in de Regio weten we ons te onderscheiden. Samen de schouders eronder, dat is de sfeer.

Lees meer...
op zondag 17 februari 2019

De arbeidsmarkt in beweging zetten, meer mensen aan het werk. Hoe doe je dat? Dat lukt niemand alleen en dat hoeft blijkbaar ook niet. Want ruim 250 werkgevers sloten donderdag 14 februari aan bij het congres ‘All we need is Work’.

Lees meer...
op maandag 28 januari 2019

Op donderdagavond 24 januari presenteerde de netwerkorganisatie de resultaten voor 2018 en de plannen voor het nieuwe jaar. Ruim honderdtwintig partners uit het netwerk waren erbij! Na elke gang van het diner was een nieuwe tafelschikking voorbereid. Tel maar uit hoeveel gesprekken en kennismakingen dat kan opleveren als je met honderdtwintig mensen samen bent.

Lees meer...
op dinsdag 27 november 2018

Over arbeidsparticipatie raken we zomaar niet uitgepraat. En toch zeker niet als het aan Ferdinand van Mierlo ligt, teammanager bij de ISD Brabantse Wal.

Lees meer...