op maandag 8 april 2019

Samen in de Regio krijgt een bijdrage van € 20.000,00 van het Oranje Fonds, om ook in Woensdrecht een hecht netwerk te bouwen.

Lees meer...
op donderdag 6 december 2018

Een aansprekend en afwisselend programma met inzicht, oplossingen en veel informatie voor werkgevers op de meest dringende vragen over de arbeidsmarkt.

Lees meer...
op donderdag 29 november 2018

Interior Designer, dat is de functie van Willemijn van Heijst bij All Office van den Corput. En dat is best verrassend of toch niet? Het bedrijf is sinds drie jaar gevestigd in Bergen op Zoom en vooral bekend als leverancier van kantoorartikelen. Bij binnenkomst op de locatie aan het Boerenverdriet valt op, dat er meer te halen is.

Lees meer...
op woensdag 5 september 2018

Op ‘t Rijks zijn heel wat digitale voorzieningen in gebruik. Het up-to-date houden daarvan is heel intensief en krijgt veel aandacht.

Lees meer...
op dinsdag 12 december 2017

Een nieuw televisieprogramma
Stichting Samen in de Regio en ZuidWest TV vonden het tijd om de uiteenlopende maatschappelijke problemen in de regio een gezicht te geven.

Lees meer...
op dinsdag 29 november 2016

Deze week nam Samen in de Regio plaats in de stoel bij Bouwmensen Zuid-West. De man achter de bouwopleiding is Jan den Engelsman, algemeen directeur en ondernemer.

Lees meer...
op donderdag 3 november 2016

In Nederland is een beweging gaande om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op een opleiding en werk te bieden. Waar anderen wellicht stoppen gaat P. Jansen Installatietechniek verder.

Lees meer...
op maandag 31 oktober 2016

In Bergen op Zoom is Stadlander een vanzelfsprekende partner als het gaat om stedelijke her- en gebiedsontwikkeling. De ontwikkelingen rond sociaal ondernemerschap gaan bij de woningcorporatie snel. Social Return on Investment (SROI) is inmiddels dan ook een ingeburgerd begrip.

Lees meer...
op dinsdag 18 oktober 2016

Mensen in de regio opleiden en laten doorstromen naar een baan, dat is de gedachte achter het contract tussen de Intergemeentelijk Sociale Dienst en de bouwopleider Bouwmensen Zuidwest.

Lees meer...
op donderdag 6 oktober 2016

De gemeente Bergen op Zoom loopt regionaal voorop waar het Social Return On Investment aangaat. SROI is in eerste instantie bedoeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. Jaren geleden al is er in Bergen op Zoom werk van gemaakt om meer te doen dan de standaard voorwaarden aanhouden.

Lees meer...