Meedoen!, Maar hoe?

Een nieuw televisieprogramma
Stichting Samen in de Regio en ZuidWest TV vonden het tijd om de uiteenlopende maatschappelijke problemen in de regio een gezicht te geven. Daarnaast wilden ze in beeld brengen welke instanties een helpende hand kunnen bieden. Hiermee ontstond het idee voor ‘Meedoen! Maar hoe?’. Een nieuw, aansprekend televisieprogramma waarin de initiatiefnemers laten zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt en duidelijk wordt waar mensen terecht kunnen als ze problemen hebben. De afleveringen zijn mogelijk gemaakt door bijdragen van het Sociaal Innovatiefonds van de Gemeente Bergen op Zoom en Samen in de Regio en zijn te zien via de website van ZuidWest TV.

Deelnemers vertellen vol trots.
In ‘Meedoen! Maar hoe?’ staat de wens of droom van één persoon centraal. De kijker ziet de weg die de hoofdpersoon heeft bewandeld en het uiteindelijke resultaat.
Het is geweldig om te zien hoe betrokken de deelnemers zijn bij het programma. Ze vertellen vol trots hoe zij hun leven weer op de rit kregen en welke instanties hen daarbij hebben geholpen. Samen in de Regio hoopt op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken die op de een of andere manier een steuntje in de rug nodig hebben. De meeste situaties die aan de orde komen, kunnen iedereen overkomen.

Deze pagina delen