op dinsdag 20 november 2018

Een nieuwe samenwerking in ons netwerk levert een mooie werkplek op! De Denktanksessie over arbeidsparticipatie was de aanleiding voor deze nieuwe samenwerking.

Lees meer...
op maandag 29 oktober 2018

Roeiers hebben er niets op tegen met hun voeten in het water te staan, maar liever niet in hun clubhuis. Roeivereniging aQuarius vroeg Van Doorn Dakspecialist om advies en kreeg veel meer!

Lees meer...
op donderdag 25 oktober 2018

Het Natuurpodium Brabantse Wal lanceert een educatief project rondom Wereldvoedseldag. Dit project krijgt een waardevolle invulling met Cargill en leerlingen van de Steenspil.

Lees meer...
op dinsdag 16 oktober 2018

Kip en Apie is partner van Samen in de Regio. DEK Opleidingen is ook partner, aanbieder van rij-opleidingen en trainingen. Vrijdag 12 oktober hebben zij een sprookjesachtige match gemaakt!

Lees meer...
op dinsdag 18 september 2018

Kees Spikker van Stichting WéviGé benaderde Samen in de Regio met een bescheiden verzoek. Deze keer voor een doelgroep die breder is dan de visueel gehandicapten.

Lees meer...
op maandag 17 september 2018

Daadwerkelijk trots zijn wij op de inzet die onze partners bereid zijn te doen op het moment, dat wij een beroep op hen doen. Een kijkje achter de schermen, omdat niet alles zo vanzelfsprekend is als het lijkt ….

Lees meer...
op donderdag 13 september 2018

Als netwerkorganisatie heeft Samen in de Regio speciaal oog voor verbindingen tussen ondernemers, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties op de Brabantse Wal.

Lees meer...
op woensdag 5 september 2018

Bij voetbalvereniging SC Welberg in Steenbergen houden ze niet zo van stil zitten, zo lijkt het.

Lees meer...
op dinsdag 4 september 2018

Zonder insecten zou het maar een saaie boel zijn.

Lees meer...
op woensdag 18 juli 2018

Je kind is hoogbegaafd maar ongelukkig omdat hij of zij zich in de klas niet kan ontwikkelen.

Lees meer...