op maandag 21 januari 2019

Handige Cito-boekjes voor de kinderen van School Oost op papier van ABN AMRO.

Lees meer...
op donderdag 17 januari 2019

Kees Spikker laat weten, dat Stichting WéViGé terugkijkt op een geslaagde KERSTINN voor visueel gehandicapte senioren. In een brief richt hij zijn woordje van dank aan alle partijen die een steentje bijdroegen aan hun samenzijn. En dat zijn aardig wat partners uit ons netwerk.

Lees meer...
op donderdag 17 januari 2019

Eco-Point wint een Award van Keurmerk Duurzaam Herstel en schenkt het bijbehorende prijzengeld aan Voedselbank Stichting Goed Ontmoet. Als je elkaar kent, gun je elkaar dat en weet je dat het in goede handen is. Wat een bijzondere match!

Lees meer...
op donderdag 17 januari 2019

Ricoh en tanteLouise die weten al jarenlang wat matchen is en het is altijd gezellig! De ouderen waren deze keer te gast bij Ricoh voor de nieuwjaarslunch. Ricoh had een verrassing in petto, maar de bewoners van tanteLouise kwamen ook niet met lege handen.

Lees meer...
op donderdag 17 januari 2019

In 2017 maakten Ricoh en DHL kennis met Steenspil, VMBO en beroepsgerichte mavo in de regio Bergen op Zoom, tijdens een netwerkbijeenkomst van Samen in de Regio. Deze partijen, spreken van een “ontmoeting op het juiste moment, het leidde tot de juiste match”. En dat allemaal ten goede van de leerlingen!

Lees meer...
op donderdag 20 december 2018

Stadlander geeft haar medewerkers een mooi eindejaarscadeau. Het moest echter wel ingepakt worden. En dat lukt niet zonder 'logistiek centrum' in huis. Maar wel op de dagbesteding van S&L Zorg. Een praktische match tussen partners uit het netwerk van Samen in de Regio.

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Rabobank en de Voedselbank van Stichting Goed Ontmoet laten niemand in de kou staan, behalve als het om ijs-pret gaat.

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Een team van Rabobank collega's leerde Marco, bewoner van het Lambertijnenhof, kennen bij een NL Doet actie. En dat leverde hem een aangename verrassing op ...

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Kinderen beleefden niet alleen een heel leuke speelmiddag bij Stichting De La Vie. Partners van Samen in de Regio leverden een bijdrage aan het Kerstpakket voor het hele gezin, dat zij mee naar huis kregen.

Lees meer...
op dinsdag 20 november 2018

Een nieuwe samenwerking in ons netwerk levert een mooie werkplek op! De Denktanksessie over arbeidsparticipatie was de aanleiding voor deze nieuwe samenwerking.

Lees meer...