op donderdag 20 december 2018

Stadlander geeft haar medewerkers een mooi eindejaarscadeau. Het moest echter wel ingepakt worden. En dat lukt niet zonder 'logistiek centrum' in huis. Maar wel op de dagbesteding van S&L Zorg. Een praktische match tussen partners uit het netwerk van Samen in de Regio.

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Rabobank en de Voedselbank van Stichting Goed Ontmoet laten niemand in de kou staan, behalve als het om ijs-pret gaat.

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Een team van Rabobank collega's leerde Marco, bewoner van het Lambertijnenhof, kennen bij een NL Doet actie. En dat leverde hem een aangename verrassing op ...

Lees meer...
op maandag 17 december 2018

Kinderen beleefden niet alleen een heel leuke speelmiddag bij Stichting De La Vie. Partners van Samen in de Regio leverden een bijdrage aan het Kerstpakket voor het hele gezin, dat zij mee naar huis kregen.

Lees meer...
op dinsdag 20 november 2018

Een nieuwe samenwerking in ons netwerk levert een mooie werkplek op! De Denktanksessie over arbeidsparticipatie was de aanleiding voor deze nieuwe samenwerking.

Lees meer...
op maandag 29 oktober 2018

Roeiers hebben er niets op tegen met hun voeten in het water te staan, maar liever niet in hun clubhuis. Roeivereniging aQuarius vroeg Van Doorn Dakspecialist om advies en kreeg veel meer!

Lees meer...
op donderdag 25 oktober 2018

Het Natuurpodium Brabantse Wal lanceert een educatief project rondom Wereldvoedseldag. Dit project krijgt een waardevolle invulling met Cargill en leerlingen van de Steenspil.

Lees meer...
op dinsdag 16 oktober 2018

Kip en Apie is partner van Samen in de Regio. DEK Opleidingen is ook partner, aanbieder van rij-opleidingen en trainingen. Vrijdag 12 oktober hebben zij een sprookjesachtige match gemaakt!

Lees meer...
op dinsdag 18 september 2018

Kees Spikker van Stichting WéviGé benaderde Samen in de Regio met een bescheiden verzoek. Deze keer voor een doelgroep die breder is dan de visueel gehandicapten.

Lees meer...
op maandag 17 september 2018

Daadwerkelijk trots zijn wij op de inzet die onze partners bereid zijn te doen op het moment, dat wij een beroep op hen doen. Een kijkje achter de schermen, omdat niet alles zo vanzelfsprekend is als het lijkt ….

Lees meer...