KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN

1 april 2019

Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal

Bezoek website

Zet uw deuren open en leer toekomstige medewerkers, stagiaires of vrijwilligers kennen!
Samen met WSP Werkcentrum Brabantse Wal organiseren wij in de week van maandag 1 april tot en met zaterdag 6 april de eerste editie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal kunnen aansluiten om hun deuren te open te zetten voor mensen op zoek naar een baan, stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk. Bezoekers kunnen vrijblijvend kennis maken en krijgen een indruk.

Inschrijven
Voor informatie en inschrijven kijkt u op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl . Deelnemende bedrijven profiteren van een grootse promotiecampagne op de Brabantse Wal. Wij garanderen zichtbaarheid op de Brabantse Wal door een outdoorcampagne en het verspreiden van 45.000 flyers huis-aan-huis in de drie gemeenten. 

Langer inzetbaar zijn
Samen in de Regio en WSP Werkcentrum Brabantse Wal werken op deze manier samen met bedrijven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties aan een duurzame inzetbaarheid van personeel en het werven van vrijwilligers. Leer je een potentiële werknemer bijvoorbeeld persoonlijk kennen of kom je als scholier meer te weten over de inhoud van een functie, dan voorkom je des te beter een 'mis-match' en zijn de nieuwkomers langer inzetbaar.

In de spotlights
En er is meer! KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN is dé gelegenheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op de Brabantse Wal. Organiseer bijvoorbeeld uw reguliere open dag in deze week. Meld u aan, dan lift u mee op de promotiecampagne die Samen in de Regio opzet. Belangstellenden zouden zomaar eens de meest actieve vrijwilligers kunnen zijn of enthousiaste 

Belangstellenden die een bedrijf willen bezoeken kunnen vanaf 1 maart  tot 31 maart ook via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl inschrijven. 

 

Deze pagina delen