Werkgeverscongres 'All we need is Work'

14 februari 2019

Theater De Maagd, Grote Markt Bergen op Zoom

Ontvangst: vanaf 12.30 uur   Aanvang programma: 13.00 uur   Einde programma: 16.30 uur

Op Valentijnsdag verleiden we de werkgevers van de Brabantse Wal. Dat doen we op de eerste plaats met het rode pluche van de stoelen in theater de Maagd. U mag er even gemakkelijk bij gaan zitten. Samen in de Regio gaat theater maken. We doen dat niet alleen. Samen met WSP Brabantse Wal en MKB presenteren we nieuws aan u!

Werkgevers 
Bij Het Werkgeverscongres geven we antwoord op úw vragen. Wat is de route naar goed personeel? Waar kan ik terecht? Welke mogelijkheden heb ik? Conny Helder, bestuurder tanteLouise, Eugene Kersjes, vice-president bij Ricoh Europe Supply Chain Management en Johan Verbakel, Chef Staf bij Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht geven een voorzet op de vragen die er spelen. Het publiek van werkgevers in de zaal krijgt ruim baan, om te reageren en aan te vullen.

We zetten u in de spotlights
All we need is Work! Dat gaan we waar maken met KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Over dit nieuwe event in 2019 gaan we alles met u delen. Het is de kans om uw bedrijf in de spotlights te zetten!

Leo Bormans ‘the Ambassador of Happiness & Quality of Life’             
Een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen geeft je een goed gevoel. Het gaat om mensen. Ook voor werkgevers gaat het om de mensen. Veranderen is dus niet nodig. Het zit ‘m in ‘anders kijken’…

Kom in beweging
Het programma zet iedereen in een positieve flow en dan zijn we op ons best. Tijd om nog even de handen uit de mouwen te steken en mee te doen met de korte doe sessies:

-          Hoe werf ik werknemers?, door het Werkcentrum
Vind snel de juiste route naar de professionals die u helpen in uw zoektocht naar goed personeel.

-          ‘Waarom slimme mensen domme dingen doen’, door Jacqueline Beekman
Je wilt dat je medewerkers gelukkig zijn en je wilt ze ‘aan boord’ houden, om te voorkomen dat ze anders aan de kant komen te staan.

-          Match-café  (Werkcentrum en MEE)
In gesprek met kandidaten, positief en prikkelend met een focus op talent. Dan hoeft de beperking van een kandidaat niet verstopt te worden.

-           ‘ben ik een aantrekkelijke werkgever?’, door Diederick Janssens

Hoe zorg ik dat ik goed personeel behoud voor mijn bedrijf

Borrel
Als je elkaar leert kennen, gaat samen werken des te beter. En bovendien gaat er niets boven een gezellige ontmoeting en nog even napraten. Daar maken we tijd voor vanaf 16.30 uur!

Interesse? Laat het ons weten!
Bent u werkgever op de Brabantse Wal en wilt u komen naar Het Werkgeverscongres ‘All we need is Work’? Aarzel dan niet en laat het ons weten via het formulier in deze link. De bevestiging met een beschikbare plaats kunt u binnen een week verwachten.  

Deze pagina delen