In het onderstaande overzicht vindt u alle terugblikken op evenementen van de afgelopen tijd. 

op dinsdag 4 juli 2017

Donderdag 29 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse zomerborrel van Samen in de Regio. Dit jaar in de vorm van een Netwerk Barbecue op Landgoed Arcadia, waar de verzorging compleet in handen was van Sardonos Promoties.

Lees meer...
op maandag 26 juni 2017

Vanuit S&L zorg hebben in totaal 98 cliënten (uit Roosendaal, Bergen op Zoom, Wouw en Lepelstraat) geprokkeld bij heel erg uiteenlopende bedrijven.

Lees meer...
op woensdag 17 mei 2017

Op 11 mei organiseerde Samen in de Regio, in samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom, haar DialOOOgtafel. Het Werkcentrum Brabantse Wal werd op deze dag ook officieel geopend en opende speciaal voor alle deelnemers van het evenement haar deuren.

Lees meer...
op donderdag 20 april 2017

Exclusief voor gepassioneerde ondernemers, inspirerende leidinggevenden en eigenaren van bedrijven vond woensdag 19 april het Bedrijven voor Bedrijven evenement plaats. Alle aanwezigen hadden de volgende overeenkomsten, een passie voor het ondernemen, actief in het zoeken naar verbintenissen met anderen en bovendien waren zij ook partner van Samen in de Regio.

Lees meer...
op vrijdag 10 maart 2017

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Lees meer...