Alle evenementen

Bedrijven voor Bedrijven
Om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een extra dimensie te geven zijn wij het Bedrijven voor Bedrijven evenement gestart, bestemd voor de partners met een bedrijfsmatige status. Hier staan het Samen in de Regio partnerschap en netwerken centraal. Lees meer over Bedrijven voor Bedrijven..

De Beursvloer
Tijdens het succesvolle evenement De Beursvloer komen zeer uiteenlopende lokale partijen samen. De dynamische markt is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Lees meer over de Beursvloer..

De Werkbeurs XXL + Vrijwilligersmarkt
Hier koppelen we zo veel mogelijk mensen die op zoek zijn naar werk -betaald of als vrijwilliger- aan bedrijven, instellingen en organisaties. Ook voor het invullen van (maatschappelijke) stages is dit dé plek. Lees meer over de werkbeurs..

Maatschappelijke teambuilding
Waarom het nuttige niet combineren met het aangename? Teambuilding is perfect op een MVO wijze in te vullen. Samen in de Regio weet altijd wel een vereniging, stichting of ander goed doel waar men uw hulp goed kan gebruiken. Lees meer over de Maatschappelijke teambuilding..

NieuwSjaarborrel
Ieder jaar staat het team van Samen in de Regio met haar partners even stil bij het verleden en de toekomst van ons gezamenlijke netwerk. Een mooi moment om elkaar weer eens te ontmoeten en om de plannen voor het nieuwe jaar te ontvouwen. Lees meer over de NieuwSjaarborrel..

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet, in samenwerking met duizenden organisaties in het land. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Lees meer over NLdoet..

Prokkelweek
Het woord Prokkel is bedacht door de gelijknamige stichting. Het is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een beperking en iemand die dat niet heeft. Dat kan om een één-op-één contact gaan maar ook in groepsverband gebeuren. Lees meer over de Prokkelweek..

Zomerborrel
Speciaal voor aangesloten partners organiseert Samen in de Regio de Zomerborrel. Dit is een luchtig netwerkevent met een komische noot. Lees meer over de Zomerborrel..

 


Deze pagina delen