op donderdag 19 april 2018

Ouderwetse leverworst en kaas met een zilveruitje!

Lees meer...
op woensdag 18 april 2018

Vanaf vandaag kunnen onze partners nog beter zichtbaar maken dat ze zijn aangesloten bij ons prachtige netwerk. Vanmiddag had TanteLouise de primeur.

Lees meer...
op woensdag 18 april 2018

Een nachtelijke wandeling, veel spelletjes doen en genoeg snacks om overeind te blijven. Het zijn de ingrediënten van de twintigste marathon die MJW De Klup afgelopen vrijdagnacht organiseerde.

Lees meer...
op woensdag 18 april 2018

Als bedankje voor mooie samenwerkingen en de kansen die leerlingen bij hun stagebedrijf hebben gekregen afgelopen jaar, was VMBO school De Steenspil op zoek naar een leuk gebaar.

Lees meer...
op maandag 9 april 2018

Op zaterdag 15 september 2018 wordt voor de derde keer Bergen op Zicht georganiseerd door Stichting Bergen op Zicht in samenwerking met Rotaryclub Bergen op Zoom.

Lees meer...
op maandag 9 april 2018

Vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden! Daarom willen wij samen met onze partners Gebouw-T en Vrijwilligersinformatiepunt meer jongeren aansporen om vrijwilliger te worden.

Lees meer...
op maandag 9 april 2018

Onze toren Pompejus een schitterend resultaat van een jarenlange, intensieve samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderwijs en organisaties. Wij en veel van onze partners hebben een significante bijdrage geleverd aan de realisatie van dit icoon Pompejus, Onze Toren op Fort de Roovere in Halsteren is zaterdag 24 maart feestelijk geopend..

Lees meer...
op vrijdag 6 april 2018

Samen in de Regio heeft dit jaar gekozen om met de aangesloten partners te brainstormen over twee verschillende thema’s: schuldenproblematiek en arbeidsparticipatie.

Lees meer...
op woensdag 4 april 2018

Samen in de Regio heeft dit jaar gekozen om samen met de partners te brainstormen over twee verschillende thema’s: arbeidsparticipatie en schuldenproblematiek.

Lees meer...
op donderdag 22 maart 2018

Op de derde woensdag van maart was het boomplant dag. Vanwege de verkiezingen was de officiële feestdag vervroegd, maar als onderdeel van het plan “Bergen op Zoom, een stad om op te eten!” heeft Rotaryclub Bergen op Zoom-noord wel op 21 mrt. jl. aan 6 deelnemende scholen en een buurtcomité een appelboom overhandigd.

Lees meer...