op donderdag 21 juni 2018

Marlies van Lier van FRIS Presentaties vond dat er wat moest gebeuren in haar buurt vanwege het vele zwerfafval wat zij elke keer zag liggen. In samenwerking met de Bergse Rangers van het buurtpreventieteam Muziekbuurt sloeg zij de handen ineen voor een Hoe Fris is jouw buurt?! dag.

Lees meer...
op vrijdag 8 juni 2018

SamenDoen en Striptekenaar en illustrator Wouter Goudswaard van Studio Goudbaard uit Bergen op Zoom hebben een supermatch gemaakt in communiceren via afbeeldingen.

Lees meer...
op donderdag 7 juni 2018

In april is Eten Voor geluk op bezoek geweest bij groep 6 van Basisschool de Aanloop. De kinderen hebben tijdens een gastles op een ludieke manier kennis gemaakt met het belang van gezond en gevarieerd eten.

Lees meer...
op dinsdag 29 mei 2018

WijZijn Traverse Groep en Algemene School Oost zetten zich in voor verbinding van jongerenwerk en gezinnen.

Lees meer...
op donderdag 17 mei 2018

Vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden, maar onder jongeren nog niet echt populair. Of het wordt niet gezien als vrijwilligerswerk! Daarom willen Gebouw-T, Vrijwilligersinformatiepunt en Samen in de Regio meer jongeren aansporen om vrijwilliger te worden.

Lees meer...
op maandag 14 mei 2018

Een match was zo gemaakt met Fort Smakelijk en Abbo De Krabbekooi; er werd een heerlijke middag geregeld.

Lees meer...
op dinsdag 8 mei 2018

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

Lees meer...
op maandag 23 april 2018

Net aangesloten bij Samen in de regio en nu al een supermatch voor Participatiecafé De Bunt!

Lees meer...
op donderdag 19 april 2018

Ouderwetse leverworst en kaas met een zilveruitje!

Lees meer...
op woensdag 18 april 2018

Vanaf vandaag kunnen onze partners nog beter zichtbaar maken dat ze zijn aangesloten bij ons prachtige netwerk. Vanmiddag had TanteLouise de primeur.

Lees meer...