op donderdag 11 januari 2018

Afgelopen zomer werd RSG ‘t Rijks partner van Samen in de Regio. De Gemeente Bergen op Zoom maakte het partnerschap van ’t Rijks mogelijk om de school te laten ervaren wat de samenwerking haar kan brengen. Ruim een jaar later is Dome Widdershoven, plaatsvervangend rector bij ’t Rijks, overtuigd. De middelbare school tekent voor een onafhankelijke, duurzame samenwerking met Samen in de Regio.

Lees meer...
op woensdag 10 januari 2018

Samen met diverse andere partijen, heeft Samen in de Regio afgelopen jaar intrek genomen in Lab20 aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom. Alle zeilen werden bijgezet om het voormalige schoolpand in te richten tot een goede werklocatie en met succes!

Lees meer...
op woensdag 10 januari 2018

Als betrokken familie bedrijf vindt De Kok Bouwgroep het belangrijk betrokkenheid te creëren in eigen regio én daarbij iets terug geven aan de maatschappij. Een gedachten waar op allerlei manieren invulling aan gegeven kan worden, maar die deze keer gecombineerd werd met een vooruitziende blik.

Lees meer...
op dinsdag 2 januari 2018

De jaarlijkse Kerst Inn van de stichting WéViGé was, dankzij de medewerking van velen, opnieuw een groot succes.

Lees meer...
op donderdag 21 december 2017

Op donderdagmiddag 21 december ontving Alwin van Dongen van ons een overheerlijke slagroomtaart, aangeboden door Bakker Groffen. Waarom vraagt u zich misschien af?

Lees meer...
op woensdag 20 december 2017

Vrijdag 15 december kwamen ruim 20 ouderen van verschillende locaties van tanteLouise bij Ricoh in Bergen op Zoom op bezoek oor een feestelijke driegangen kerstlunch.

Lees meer...
op dinsdag 19 december 2017

Op dinsdagavond 19 december 2018 organiseerde Stichting Samen Verdelen in De Stoelemat een bijzonder Kerstdiner voor 250 mensen die het wat minder hebben getroffen in onze samenleving.

Lees meer...
op dinsdag 19 december 2017

Stichting Fort Smakelijk was de afgelopen periode het algemene spaardoel bij SamenDoen, wat de stichting een hoop extra punten opleverde!

Lees meer...
op dinsdag 12 december 2017

Kakelbont biedt dagbesteding aan voor volwassenen en kinderen met een sociale emotionele hulpvraag. Één van de activiteiten is het verzorgen van de tuin bij de Viersprong.

Lees meer...
op maandag 6 november 2017

Meerdere partners van Samen in de Regio hebben elkaar weer gevonden. Op 26 oktober organiseerden de gemeenten van de Brabantse Wal, TanteLouise, S&L Zorg, Leger des Heils en andere organisaties in de Blokstallen en Gebouw-T een Kennismarkt voor partners en burgers.

Lees meer...