Beursvloer

5 oktober 2017

Ontmoetingscentrum S&L Zorg, Lambertijnenhof 209, 4614 Bergen op Zoom

Donderdag 5 oktober vindt om 18.00 uur de Beursvloer van Samen in de Regio plaats. Dit jaarlijkse evenement is één van de belangrijkste activiteiten van de netwerkorganisatie.

De Beursvloer is een spraakmakende bijeenkomst waarbij, onder het genot van een hapje en een drankje, betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties, enthousiast handelen in maatschappelijke behoeften: vraag en aanbod in de meest brede zin van het woord.

Creatief denken
De partners van Samen in de Regio ontmoeten elkaar in een informele sfeer. Tijdens het evenement hoeven zij niet hun financiële middelen aan te spreken, maar maken zij juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Wat de een te bieden heeft, is voor de ander zeer gewenst.

Een boost voor de regio
Het doel van de Beursvloer is het maken van een match in de meest brede zin van het woord, zodat er nieuwe contacten, netwerken en samenwerkingsverbanden van bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheden en scholen ontstaan. Uiteindelijk gaat het erom om het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een duurzame plek in de regionale samenleving te geven.

Altijd herkenbaar
Om de kans op matches te vergroten, wordt de Beursvloer onderverdeeld in vijf thema’s, zoals helpende handen, kennis & kunde enz. Hierdoor weet u waar u het bedrijf of de organisatie kunt vinden met hun aanbod of vraag, waar u naar op zoek bent. De bedrijvenhoek waar partners hun diensten tegen maatschappelijk tarief aanbieden of waar samenwerkingsverbanden kunnen worden gesloten is dit jaar ook weer aanwezig. Bovendien vragen wij iedere aanwezige zo herkenbaar mogelijk gekleed te komen, door het dragen van een shirt met bedrijfslogo of andere herkenbare attributen.

U bent van harte uitgenodigd
Bent u nog geen partner van Samen in de Regio en wilt u graag deel uitmaken van dit regionale netwerk? Neem dan contact op met Samen in de Regio via 085-0473011 of mail naar info@sameninderegio.nl

Deze pagina delen