Financieel Fitte Werknemers

25 september 2018

Rabobank Zuidwest-Brabant, Jacob Obrechtlaan 1, Bergen op Zoom

De kans is groot dat u medewerkers heeft met financiële problemen. Dat geldt namelijk voor ruim 62% van alle werkgevers. Deze medewerkers hebben 7 dagen extra (ziekte)verzuim per jaar en zijn 20% minder productief. Samen met de uren en kosten voor het verwerken van een loonbeslag kost een voltijds medewerker met een modaal inkomen u zo €13.000,‐ per jaar (Nibud onderzoek Personeel met Schulden, 2017).

Op 25 september  2018 organiseren wij hierover een  interactief symposium.
Locatie: Auditorium Rabobank Zuidwest-Brabant, Jacob Obrechtlaan 1 te Bergen op Zoom. Tijdens de bijeenkomst krijgt u handvatten aangereikt hoe medewerkers met financiële problemen te herkennen, hoe u dit gevoelige thema bespreekbaar maakt en waarvoor u hulp voor de medewerker in kunt schakelen. Hiermee pakt u financiële zorgen vroegtijdig aan. Daarmee voorkomt of beperkt u risico’s en ellende voor uw medewerker en voor u! En u bent uiteindelijk goedkoper uit. Tevens wordt toegelicht welke lokale initiatieven er zijn en hoe preventief gewerkt wordt.

Heeft u interesse?
Dan nodigen wij u als directeur of HR‐manager van harte uit om deel te nemen!  Binnenkort ontvangt u meer info en kunt u aanmelden.

Deze pagina delen